Automata ajtók felhasználási módok szerint

Fedezze fel a FAAC automata nyílászárókat: automata ajtók és gyalogoskapuk széles választéka minden alkalmazáshoz és iparághoz.

Általános igények

Azokat az automat ajtókat soroljuk ide, melyek bármilyen helyszín esetén tökéletesen képesek ellátni szerepüket.

A környezettudatos ajtók segítenek csökkenteni az energiafogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást, valamint javítani a belső hőmérsékletet és a levegőminőséget. Ezek az automat ajtók profilrendszerük és rétegrendjük miatt fokozottan hőszigetelőek, így használatukkal minimalizálhatóak a fűtési és hűtési költségek

A vészkijáratok biztonságos és gyors menekülést tesznek lehetővé tűz vagy más veszély esetén, vésznyitó akkumulátoruk miatt funkciójuk betöltéséhez nem szükséges szünetmentes tápegység felszerelése.

A fokozottan ellenőrzött beléptetés lehetővé teszi a jogosultságok és az azonosítók ellenőrzését, valamint megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést. Automata ajtóink rengeteg extrával felszerelhetőek, mint a kártyaolvasó, számkódos beléptető, kulcsos kapcsoló és távirányító.

A betörésgátló ajtók erős és strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a fizikai behatásoknak és a rongálásnak.

Speciális igények

Ezek az ajtótípusok kialakításuk, rétegrendjük, vagy használatuk miatt speciális gyártási és beépítési folyamatokat igényelnek.

A tűzgátló ajtók megakadályozzák a tűz és a füst terjedését, valamint megvédik az épület szerkezetét és a benne lévőket.

A füstgátló ajtók megakadályozzák a füst és a gázok behatolását az épületbe, valamint megkönnyítik a tűzoltók munkáját.

Erről a két sok tekintetben hasonló igénybevételről és a különbségekről itt olvashat.

A hanggátló ajtók csökkentik a zajszintet és javítják a komfortot és a koncentrációt.

A légtömör ajtók megakadályozzák a levegő, a por, a víz és a gáz áramlását, valamint megőrzik a higiéniai és szanitárius feltételeket. Ezt az automata ajtótípust főként egészségügyi intézményekbe és tisztaterekbe ajánljuk.

A sugárvédelem ajtók speciális rétegrenddel rendelkeznek, amely elnyeli a sugárzást és megvédi az egészséget. Ilyen típust főként kórházak és rendelők röntgen vizsgálóira szoktunk ajánlani, mivel a speciális betét teljesen elnyeli a röntgensugarakat, így a vizsgálatra várók igazán biztonságban érezhetik magukat.

A rejtett meghajtású ajtók elegáns és minimalista megjelenést kölcsönöznek az épületnek, miközben biztosítják a megbízható és csendes működést. A rejtett meghajtást műemlékvédelem alatt álló épületekbe ajánljuk, mivel ennek segítségével a kényelmes működtetés és az esztétika megtartása is egyszerre érhető el.

A robbanásgátló ajtók ellenállnak a nagy nyomásnak és a detonációnak, valamint megvédik az épületet és a benne lévőket a sérülésektől és a károktól.

Környezettudatos
Környezettudatos
Vészkijáratok
Vészkijáratok
Fokozottan ellenőrzött beléptetés
Fokozottan ellenőrzött beléptetés
Betörésgátló ajtók
Betörésgátló ajtók
Tűzgátlás
Tűzgátlás
Hanggátlás
Hanggátlás
Légtömör ajtók
Légtömör ajtók
Sugárvédelem
Sugárvédelem
Rejtett meghajtás
Rejtett meghajtás
Füstgátló ajtók
Füstgátló ajtók
Robbanásálló ajtók
Robbanásálló ajtók

© 1965 - 2024 FAAC SPA Soc. Unipersonale P.IVA 03820731200 - All rights reserved - Privacy Policy - Cookie Policy