record padló sín

növeli az üzembiztonságot, csökkenti a huzatot és betörésvédelmet biztosít

Különböző okokból mérlegelhető a padlósínek telepítése. Elsősorban a kihívást jelentő környezet igényeire válaszolva a recordra jellemző tulajdonságokat biztosít az ajtók teljes élettartama során.

Egy hasznos lehetőség az Ön automata ajtói számára

Bár opcióként biztosítunk padló síneket, szervizmérnökeink közül sokan elengedhetetlennek tekintik azokat az automata ajtók telepítésének teljessé tételéhez. A padlósínek lehetővé teszik az ajtószárnyak sarkainak pontosabb lezárását, ezáltal az ajtórendszer fokozottan ellenáll a szél terhelésének. Ez a tényező az ajtó növekvő nyílásszélessége és magassága esetén egyre fontosabbá válik.

Amellett, hogy az erős széllökések által kifejtett nyomás az ajtót függőleges stabilitását érinti, ez elsősorban az ajtó aljának tömítése okozhat problémát a padló sínek használata nélkül. A huzat okozta jelentős zaj mellett állandó hőcsere megy végbe, ami szükségtelenül növeli a légkondicionálási költségeket. Egy padlósín felszerelése, amely az ajtólapok szinte teljes hosszára kiterjed, lehetővé teszi a folyamatos érintkezést a felszínnel, jelentősen csökkentve a huzatot. A sín oldalain elhelyezett sörték további tömítésül szolgálnak, ami azonban csak kismértékben befolyásolja az ajtó könnyű használatát.

A természetes kőből készült padlózat gyakran egyenetlen. Az ajtó szabad mozgásának érdekében a padlósín telepítése a legjobb, egyben a legelegánsabb megoldás. Az ajtó sarkának tömítése óhatatlanul is javul, mivel a rossz minőségű padlóra vagy az egyenetlen felületre nem kell tekintettel lenni. Ez közvetlenül javítja az ajtó működési jellemzőit.

Ugyanakkor az alsó ajtószárnyon található további irányadó pontok csak az első lépést jelentik a betörésvédelem növelése érdekében. Az edzett alumíniumból készített folyamatos ajtópengék alapvető védelmet nyújtanak a betörési kísérletekkel szemben. Egy másik ideális kiegészítő lehetőség a többpontos zár (MPV).

Azokon a területeken, ahol a hőmérséklet gyakran süllyed - 10 °C alá, a padlósínt fel kell melegíteni olvadt víz vagy kondenzáció átszűrésével, hogy a fagyást megakadályozzák. A tervezési szakaszban megfontolandó a megfelelő elektromos hálózati csatlakozás, valamint a vízelvezetés kialakítása.

References