Irodaépületek

„A közintézmények esetében alapelvárás a biztonságos és akadálymentes megközelíthetőség.”

Az automata ajtók számos előnnyel bírnak a közintézmények számára is. Külön-külön is komoly értéket képviselnek, együttes előnyeik azonban mind anyagi, mind üzleti szempontból kiemelt fontosságúak lehetnek. Felsorolunk néhányat az előnyökből.  Ezek közül eldöntheti, hogy melyiket szeretné élvezni, s melyiknél gondolja úgy, hogy az nem lényeges az Ön üzlete szempontjából.

 

BIZTONSÁG

Mivel minden record ajtó biztonsági üveggel és/vagy fix panelekkel készül, az alapvető vagyonvédelem automatikusan adott. A közintézményekben használt ajtók esetében az ajtón áthaladók biztonsága éppolyan lényeges, mint a vagyonvédelem, s mivel a közintézmények látogatottsága és forgalma igen jelentős, így a megközelíthetőség és az akadálymentesítés megvalósításában páratlan segítséget nyújtanak az automata ajtók. A jelenlegi svájci érzékelés-technológiának köszönhetően nincs olyan kialakítású tér, ahol ne lehetne szélsőséges esetben akár 20-30 cm-es pontossággal meghatározni az észlelési zónákat, kizárva azokat a területeket, ahonnan nem kívánunk érzékelni. Ezáltal az ajtó csak akkor nyit, ha kell és soha nem zár vissza, ha nem szabad.

 

SZABÁLYOZOTT NYITÁS

Mivel az ajtók bármivel – így távirányítóval is – vezérelhetők, használatukkal korlátozhatjuk üzleten belül a vevők, vagy akár saját kollégáink mozgását, s azokat nemcsak nyithatjuk, hanem zárhatjuk (akár távolról is) egy esetleges, hirtelen fellépő probléma, például lopás alkalmával.

 

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A közintézmények igazán szerény forrásokból kénytelenek gazdálkodni, így számukra kiemelten fontos a költséghatékony működés. A record automata ajtó gyors és energiatakarékos működésével megszünteti a felesleges légáramlást, ezáltal csökkenti a fűtés ill. hűtés költségeit. Az ajtók fali kezelőegysége lezárható, így egy nyári légkondicionált, vagy téli fűtési szezonban kizárható az alkalmazottak számára sokszor nem olyan fontossággal kezelt nyitott ajtók kérdése. Biztosan tudja, hogy milyen súlyos ezer forintokban mérhető mindössze egyetlen „túlszellőztetett” nap költségigénye is. Ha pedig ez rendszeres, akkor akár egy-egy alkalmazott fizetésének tekintélyes részével is megegyezhet a költségmegtakarítás. Amennyiben pedig van elég hely a bejáratnál egy szélfogó kialakítására, úgy az azzal elérhető energiamegtakarítás azonnali, jól érezhető különbséget tud eredményezni. Ha az Ön számára fontos a ZÖLD gondolkodás és az ezzel együtt járó költségcsökkentés, akkor az automata ajtó az ideális választás.

record STA 20
record STA 20
record K 41
record K 41

© 1965 - 2024 FAAC SPA Soc. Unipersonale P.IVA 03820731200 - All rights reserved - Privacy Policy - Cookie Policy