record C 127

rejtett padló alatti meghajtás forgószárnyú ajtókhoz

Jól kidolgozott alapelv termékeink fejlesztéséhez és azok feltűnően könnyű mozgásához. Kitűnő példa erre a forgószárnyú ajtók automatizálására tervezett record DFA 127, melyből teljes terhelés esetén is csupán halk alapzaj hallható. Az itt kínált, padló alá beépíthető elemmel ez oly mértékben csökkenthető, hogy az ajtó mozgása gyakorlatilag zajtalanul megy végbe.

 

Láthatatlan record-meghajtó – jól bevált, erős és zajtalan

A forgószárnyas ajtókhoz tervezett, record C 127 padló alatti meghajtó immáron részét képezi az évek óta legjobbnak bizonyuló DFA 127 termékcsaládnak. Ezen meghajtó kifejlesztésével a record egyesítette a tapasztalatot, a szakértelmet és a megbízható technikát. Moduláris felépítése és az adott ajtóhoz való rugalmas illeszkedése révén a record C 127 a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz használható. Rendkívül alacsony zajszinttel és nagy dinamikával mozgatja könnyűszerrel még a nehéz, max. 400 kg súlyú ajtókat is.

A rejtett meghajtás nagyfokú konstrukciós szabadságot nyújt az igényes építészeknek. A könnyen karbantartható rendszer a padlóba süllyesztve – szükség esetén padlóburkolattal fedve – harmonikusan illeszkedik az átjárási területhez.

Az ajtószárnyat emelőkar működteti; vagy közvetlenül, miközben az emelőkar egyidejűleg alsó ajtócsapágyként is funkcionál, vagy egy csúszórúd alkalmazásával, amint az a keretnél erősített ajtók esetén szükséges.

Teljesen beépített; védett a szennyeződéssel és folyadékokkal szemben

Az ajtó hajtóműegysége burkolattal védett a mechanikai behatásokkal szemben. A kioldószerkezet vagy az opcionális biztonsági érzékelők csatlakoztatásához használatos kábelszigetelő hüvelyek a rájuk csavarozott vakdugókkal lezárva vízállóak.

A meghajtóba épített végütköző révén nem szükséges padlóhoz rögzített ajtóütközőt használnia. Az IP67 védettségi fokozatnak megfelelő, szennyeződések és nedvesség ellen védő burkolat közel korlátlan mindennapi használatot tesz lehetővé. A hólé vagy esővíz, valamint a padlótisztító gépekből származó mosófolyadék beszivárgása nincs kihatással a record C 127 padló alatti meghajtóra.

A record C 127 padló alatti meghajtó egy- vagy kétszárnyú keretes vagy teliüveges ajtókhoz alkalmas. Az üzemmódot kényelmesen, a BDE-D elektronikus kezelőegységgel választhatja ki. A háttérmegvilágítású képernyő mindenkor az adott ország nyelvén, egyértelmű magyarázattal tájékoztatja az ajtó aktuális üzemi állapotáról.

Továbbá termékeinkhez igazított érzékelők és azokhoz illő tartozékok egész választékát kínáljuk, melyekre kitűnő működési funkció, nagyfokú megbízhatóság és optimális biztonság jellemző.

Meghajtó adatai

  record C 127 Center
hossz 710 (780 with ground housing) mm
szélesség 200 (270 with ground housing) mm
Mélység 130 (150 with ground housing) mm

Beállítható paraméterek

Nyílásszög Can be selected from 70° to 115°
A nyitott állapot időtartama Can be selected from 0 to 60 seconds
Nyílási sebesség Can be selected from 3 to 20 seconds
Záródási sebesség Can be selected from 5 to 20 seconds

Általános műszaki jellemzők

Elektromos csatlakozási adatok 230 V AC 50 / 60 Hz
Áramfogyasztás 13 W in standby mode, 67 W rated power
Maximális forgatónyomaték 50 (80 in the case of a reinforced “heavy” version) Nm
Az ajtószárnyak maximális tehetetlenségi nyomatéka 65 (140 in the case of the reinforced “heavy” version) kgm2

Üzemi feltételek

Környezeti hőmérséklet − 15 °C to + 50 °C
Páratartalom Up to 85% relative humidity, non-condensing
Szélterhelés Designed for wind load zone 2 (25 m / s)
Védettségi fokozat IP 67

References