B614

Automatikus sorompó 24V

INNOVÁCIÓ MINDEN ÉVSZAKRA

Modern design

Önhordó poliészter porszórt acél burkolat, jellegzetes V alakú. Kompakt kialakítás, de nagy belső térrel a kábelezéshez és az opcionális tartozékok elhelyezéséhez.

 
Dedikált és intuitív elektronika

A felső részbe integrált elektronikai berendezések, amelyeket színes műanyag borítás véd, amely javítja a LED-ek láthatóságát. Intuitív programozás a gombok és a kijelző segítségével. Működési logikák és konfigurálható paraméterek széles választéka. Integrált OMNIDEC univerzális rádiós dekódoló rendszer. Rendszervédelem és BUS 2Easy tartozékok egyszerű csatlakoztatása mindössze két nem polarizált vezetékkel.

 
Maximális törésvédelem

A beépített kódolóval ellátott 24 V-os motor magas fokú mozgásvezérlést biztosít, és lehetővé teszi az akadályra való visszafordulás biztonsági előírásainak teljesítését.

 
Integrált villogó közlekedési lámpa

A beépített kódolóval ellátott 24 V-os motor nagyfokú mozgásvezérlést biztosít, és lehetővé teszi az akadályra való visszafordulás biztonsági előírásainak betartását.

 
Robusztus, megbízható, nagy teljesítményű

A kiváló minőségű alkatrészek és anyagok kizárólagos használata teszi a B614-et robusztus és megbízható kezelőgéppé. A két redukciós fokozattal ellátott négyszögletes karrendszer még simábbá teszi a gerendamozgást.

 
Teljes körű tartozékválaszték

A termék személyre szabásához számos tartozék áll rendelkezésre: fénysugárvilágítás és jelzőlámpa-készlet, sövénykészlet, csuklókészlet, végláb és gerendatartó villa.

 
Tartalék akkumulátorok

Az XBAT 24 modul (nagy teljesítményű nikkel-metálhidrid akkumulátorok) telepítése, beleértve az akkumulátortöltőt is, garantálja a sorompó működését hálózati áramkimaradás esetén is. (opcionális)

 
Gerendák

A gumiból készült ütésgátló profillal ellátott gerendák négyszögletes és lekerekített kivitelben is kaphatók. Az opcionális fényvisszaverő matricák és a (kerek vagy téglalap alakú) gerenda teljes hosszában elhelyezett LED-világítás még rossz látási viszonyok között is könnyen láthatóvá teszi a gerendát.

 
Optimalizált logisztika

Raklapon történő szállításra optimalizált méretek. Csak néhány értékesítési kód az akár 5 m-es átjárók vezérléséhez: csak egy változat a jobb vagy bal oldali konfigurációhoz; csak egy kiegyenlítő rugó, egy- vagy kétszeresen felszerelve a különböző gerendahosszúságok kiegyenlítésére; a gerendák és tartozékok közösek a többi FAAC sorompó termékcsaláddal.

Model

B614

Power supply voltage

220-240V ~ 50/60 Hz

Electric motor

With brushes 24V dc

Max. power

165 W

Max. torque

300 Nm

Material type

Steel

Type of treatment

Pre-hot dip galvanized, 20μm thick + polyester powder coated

Encoder

Incremental integrated in the motor

Type of deceleration

Electronic + mechanic

Type of beam

Rectangular and round

Operating ambient temperature

-20°C ÷ +55°C

Protection class

IP55 (Electronic control unit) – IP44

Weight

40 Kg

Dimensions (LxDxH)

360 x 250 x 1163 mm ( installation base 305 x 230 mm)

Beam max length

5 m

Opening time

< 2 s (80°- 3m)

Use frequency

Continuous use

Electronic equipment

E614

References