Szállodák, Hotelek

„Tegye vonzóvá és esztétikussá szállodájának, panziójának bejáratát”

A record automata ajtók számos előnnyel bírnak a szálloda és panzió tulajdonosok számára is.

Külön-külön is komoly értéket képviselnek, együttes előnyeik azonban mind anyagi, mind üzleti szempontból kiemelt fontosságúak lehetnek. Felsorolunk néhányat az előnyökből. Ezek közül eldöntheti, hogy melyiket szeretné élvezni, s melyiknél gondolja úgy, hogy az nem lényeges az Ön üzlete szempontjából.

 

TRANSZPARENCIA

Gondolta volna, hogy a bejárat – mindösszesen a kialakításától függően – lehet vendégcsalogató, vagy éppen riasztó is? A record automata ajtói azáltal teszik vonzóvá az Ön szállodáját, panzióját, hogy teljes felületükön szabad betekintést engednek a helyiség miliőjébe. A hatalmas üvegfelületekkel ellátott ajtók ha kell, akkor csillogó-, ha kell, akkor szolid eleganciát tudnak sugallni a belépő vendégek számára.

 

SOKOLDALÚSÁG

Ajtóinkhoz hasonlóan szolgáltatásaink is igen sokoldalúak, annak érdekében, hogy intézményre szabott ajánlatokkal segíthessük a beruházót. Az egyéni igényekre szabott ajtó kiválasztását követően vállaljuk az ajtó mellett és fölött esetleg szükséges portálszerkezet elkészítését, sőt, akár a kulcsrakész kivitelezést is! Mindig gyorsan reagálunk, s kollégáink hozzáállása sem hétköznapi. Ezek az előnyök mindig elérhetőek, így megbízóink számára a record név garancia a minőségre.

 

BIZTONSÁG

Mivel minden record ajtó biztonsági üveggel készül – az alapvető védelem automatikusan adott. Természetesen a biztonság az üvegválasztással, utólagos láthatatlan fóliázással tovább fokozható, s éppúgy elérhető a fokozott UV-állóság is, ami az épületen belüli anyagok fáradását gátolhatja meg. Ha pedig padlósínt is kér az ajtóhoz, akkor a klasszikus – befeszítéses betörések szinte teljes egészében meggátolhatók – járulékos eredményként pedig az ajtó alatti működési hézag is eltűntethető.

 

SZABÁLYOZOTT NYITÁS

Egy szálloda vagy panzió tulajdonosnak a helyiség bejáratnák kialakításakor szem előtt kell tartania a vendégek komfortérzetének mielőbbi kialakítását, melyet a RECORD automata ajtók alkalmazásával – az ajtón áthaladók kényelmének biztosításával egy időben – messzemenőkig biztosíthatunk. Ez nem csak a vendégtérben, de a pincérajtóknál is igaz. A gyorsan mozgó ajtók a felszolgálók számára különleges kényelemmel szolgálhatnak, s emellett a szagoknak a konyhából a vendégtérbe jutását is hatékonyan gátolják meg.

record STA 20
record STA 20
record PST 20
record PST 20
record THERMCORD
record THERMCORD
record DFA 127 INVERSE
record DFA 127 INVERSE
record FTA 20
record FTA 20