record PST 20

szögben záródó ajtó

Eredeti, szokatlan látványosságot kínáló bejárat. A 90° és 180° közötti szög tetszőlegesen választható meg, befelé, kifelé egyaránt elhelyezhető. A tompaszögek miatt gyakran használják ezt a fajta ajtót nagy sugarú, íves tolóajtók helyett, mivel ára annál sokkal kedvezőbb.

 

 

Tulajdonságok

A record system 20 szolgáltatja az automata ajtó vezérlésének alapját. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan széles termékskálát kínáljunk a piacon, amelynek minden eleme erre a rendszerre épül és ugyanazokat az alkatrészeket tartalmazza, hogy minden egyéni igényt kielégítsen. Az eredmény gyorsabb összeszerelés, valamint alacsonyabb üzemeltetési és fenntartási költségek.

A record system 20 megfelel a gépekről szóló 2006 / 42 / EG irányelvnek és teljesíti a DIN 18 650 szerinti előírás vonatkozó nemzeti és nemzetközi alapfeltételeit, de természetesen kielégíti az új szabványok előírásait is.

Megjelenés

A record system 20 rendszer 30 mm-es ajtóprofillal és max. 19 mm-es hőszigetelő üveggel áll rendelkezésre, hogy a lehető legjobb átláthatóságot nyújtsa. Más gyártmányú profilrendszerből is készülhetnek az ajtószárnyak, melyek maximális vastagsága 65 mm lehet. A profilok és a meghajtó fedél eloxálható, vagy RAL színekben porszórással festhető.

A meghajtó egység, normál DUO (dupla motoros) és RED (redundáns) változatban, 200 mm-es operátor magassággal rendelhető.

A meghajtó egység alapvetően önhordó, szerelhető portálra vagy falra is, illetve a mennyezethez rögzített verzió is megoldható.

Műszaki adatok

A record automata ajtók leglenyűgözőbb jellemzője a hosszú évekig megmaradó rendkívül alacsony zajszint. A rövid, bordásszíjak, kopásgátlóval ellátott, alacsony zajszintű, rendkívüli teherbírású görgők, az akusztikailag függetlenített futósínek, a golyóscsapágyas szíjtárcsák és a speciálisan kifejlesztett vezető profilokkal felszerelt ajtószárny vezetők mind-mind hozzájárulnak a kivételesen csendes ajtónyitáshoz.

Az ajtók hosszú távú csendes működése bizonyítja azon törekvésünk sikerét, hogy a legcsendesebb automata ajtókat igyekeztünk kifejleszteni. A gumiágyba ültetett sínrendszer miatt rendkívül halkan nyílnak és záródnak – ami a legnagyobb pontosságot és az anyagok tökéletes illesztését jelzi – emellett a finommechanika magas szintű alkalmazása az ajtószárnyak mozgásán is észrevehető.

Elektronika

A record system 20 alkatrészei – a speciális, saját fejlesztésű vezérlésnek és saját gyártású alkotóelemeknek köszönhetően – interaktívan kommunikálnak egymással, amely többek közt az üzembiztonságot és megbízhatóságot is növeli. A meghajtó, az érzékelők és a kezelő egység állandó kommunikációja lehetővé teszi az alkatrészek állapotának folyamatos nyomon követését.

Meghajtó adatai

  record PST 20
Oldalrészek nélkül (mélység x magasság) 160 x 200 mm
Oldalrészekkel (mélység x magasság) 197 x 200 mm

Általános műszaki jellemzők

Nyílászélesség (A) 800 – 3 000 mm
Az átjáró magasságának belmérete (G) recommended maximum value: 3 000 mm
Az ajtószárnyak súlya 2 x 120 kg

References