Ipari környezet

Ipari környezet

„Nem csak a precíz munka, de az igényes munkakörnyezet is befolyásolja Üzletfeleink döntését”

Egy ipari környezet megtervezése során a fő csapásirányt az épületen belüli logisztika hatékonysága, a praktikum, valamint a fokozott igénybevétel mellett is megbízható működés jelenti.
Ezen tulajdonságok mellett másodlagos szempont az esztétika, a higiénia, vagy a transzparencia, pedig ezek sem elhanyagolható tényezők.

 

MEGBÍZHATÓSÁG

A svájci minőségre méltán vagyunk büszkék, mely nem csak normál, de ipar környezetben, fokozott igénybevétel mellett is kiemelkedően teljesítenek.

Nem csak a napi nyitásszám, működési óra tekintetében nyújtunk kimagasló teljesítményt, de közel 60 év tapasztalat alapjain nyugvó tudást felhasználva, a saját fejlesztésű érzékelés-technológiánknak köszönhetően a véletlen balesetek, ütközések száma és az ebből adódó anyagi kár is minimalizálódott.

 

SZABÁLYOZOTT BELÉPTETÉS

Ipari területen jellemző, hogy bizonyos területekre csak az arra jogosultsággal rendelkező személy léphet be, végezhet munkát. Ennek céljai a legkülönbözőbbek lehetnek, kezdve egy technológia, fejlesztés, dokumentumok védelmétől egészen munkavédelmi szempontok figyelembevételéig.

Legyen szó akár tolóajtóról, szekcionált kapuról; gyorskapuról; vagyonvédelmi; rácsról, a record termékei kiegészítő modulok és egyéb utólagos megoldások nélkül integrálhatóak beléptető rendszere, vagy épp jelzést kiadni épületfelügyeleti rendszerre. Így korlátozhatjuk az épületen belül a látogatók, vagy saját kollégáink mozgását, valamint azokat nemcsak nyithatjuk, de szükség esetén zárhatjuk is.

 

SOKOLDALÚSÁG

Ajtóinkhoz hasonlóan szolgáltatásaink is igen sokoldalúak, annak érdekében, hogy intézményre szabott ajánlatokkal segíthessük a beruházót. Az egyéni igényekre szabott ajtó kiválasztását követően vállaljuk az ajtó mellett és fölött esetleg szükséges portálszerkezet elkészítését, sőt, akár a kulcsrakész kivitelezést is! Mindig gyorsan reagálunk, s kollégáink hozzáállása sem hétköznapi. Ezek az előnyök mindig elérhetőek, így megbízóink számára a record név garancia a minőségre.

 

EXKLUZÍV MEGJELENÉS

Rég felismertük, hogy nem csak egy adott produktum minősége, de az előállítás környezete is igen fontos szerepet játszik abban, hogy egy adott cég milyen pozíciót tölt be saját piaci szegmensében. Sok esetben természetes a harmonikus, egységes megjelenés, gondoljunk csak pl. a választott bútorokra, a belső elrendezés struktúrájára, vagy csak a kollegák uniformizált munkaruhájára. A tolóajtók esetében szinte csak a képzelet szab határt, de ezen gondolat mentén a SPEEDCORD gyorskapunkat úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legszélesebb színpalettával tudjuk Partnereinket kiszolgálni.
A szekcionált kapuk esetében ezen is túllépve egyedi mintázat is rendelhető, legyen szó különböző színű lamellákról, vagy a kapu teljes felületén megjelenő fotóról.
A vagyonvédelmi rácsok esetében a legigényesebb helyek által támasztott követelményeknek is eleget tudunk tenni, de akár egyedi perforációs mintával is rendelhetőek.

record SPEEDCORD
record SPEEDCORD
record MINIROLL
record MINIROLL
record STA 20
record STA 20