record MINIROLL

automatikus redőnyrács a kényelmes biztonság és védelem érdekében

A record MINIROLL egy automatikus redőnyrács, amely hatékony betörésvédelmet biztosít  ablakok, bejáratok és átjárók számára. A szabványos kialakítás jellemzői: acél lécek, RC2 védelmi osztály és a francia A2P szabvány megvalósítása. A record MINIROLL könnyen telepíthető, és mivel a meghajtó egység már teljesen a házba integrált, feltűnően javult a kezelés kényelme és a biztonsági szint.

 

Éjszakai zárás boltok és áruházak esetében

A redőnyrács nagy stabilitást ér el a lécek lapos kialakításának köszönhetően, amely nem nyújtott állapotban rendkívül kompakt méreteket biztosít. A feltekert, akár 3.000 mm magas ajtóroló könnyen befér a mindössze 250 x 250 mm méretű konzolházba. A record MINIROLL egyaránt alkalmas üzletekben, magánlakásokban és, akár 4.000 mm-es maximális szélességének köszönhetően, átjáróként ipari felhasználás esetén. A minimális méretek (700 mm magasság és 910 mm szélesség) lehetővé teszik, hogy ez a modell hatékony biztonságot nyújtson ablakokhoz.

A record anti-graffiti kezelés hatékony védelmet nyújt a vandalizmus ellen. Mivel az ajtó felületét védőanyaggal kezeljük, a filctollak, markerek és szórófestékek nyomait könnyen el lehet távolítani. A record anti-graffiti kezelését hivatalosan is jóváhagyta a RATP, a párizsi közlekedési rendszer. Garantáltan ellenáll 50 tisztítási ciklusnak anélkül, hogy az a védőanyagot kikezdené.

Perforált vagy teljes felületű léc

Hasonlóan a record GATES sorozat nagyobb redőnyrácsaihoz és redőnyeihez, a record MINIROLL „Rubis” modellje mikro-perforált léceket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a fény beáramlását és a szellőzést az ajtó vagy redőny zárt helyzetében.

A mikro-perforációnak köszönhetően a lécek nagy felületen rendelkeznek lyukakkal; a zsanérok körül azonban a felület továbbra is lyukmentes a deformáció vagy repedés megelőzése érdekében. A mikro-perforáció jelenléte lehet csak részleges, például egy logót kirajzoló, vagy olyan szakaszoknál, ahol egyes léceket kicseréltek.

Előnyök

  • Tökéletesen kiegészíti a bejáratokat és ajtókat üzletek, irodák és ipari épületek, valamint magánlakások esetén.
  • Ellátható acélredőnnyel a betörési kísérletek elleni fokozott biztonság érdekében
  • Többféle RAL színben porszórásos fényezéssel érhető el; horganyzott redőny is rendelkezésre áll
  • Könnyen telepíthető, előszerelt meghajtó egységgel
  • Konzol szerelhető belülre vagy kívülre
  • Manuális vészüzem az ajtón kívülre vagy belülre szerelten is elérhető
  • Integrált biztonsági fék

Meghajtó adatai

  record MINIROLL
szélesség 253 mm mm
Mélység 251 mm mm
A sínrendszer mélysége 35 mm mm

Általános műszaki jellemzők

Nyílászélesség (A) 910 – 4 000 mm mm
Az átjáró magasságának belmérete (G) 700 – 3 000 mm mm
Névleges feszültség 230 V AC / 50 Hz
Névleges teljesítmény 465 W W
Áramfogyasztás 2,12 A

Üzemi feltételek

Környezeti hőmérséklet − 15 °C to + 60 °C
Védettségi fokozat IP 44

References