Bevásárló központok, Áruházak, Boltok

ˇ… egy üzlet főbejárata általában hívogató, transzparens kell legyen.”

A record automata ajtók számos előnnyel bírnak egy olyan üzlettulajdonos számára, mint Ön.

Külön-külön is komoly értéket képviselnek, együttes előnyeik azonban mind anyagi, mind üzleti szempontból kiemelt fontosságúak lehetnek. Felsorolunk néhányat az előnyökből. Ezek közül eldöntheti, hogy melyiket szeretné élvezni, s melyiknél gondolja úgy, hogy az nem lényeges az Ön üzlete szempontjából.

 

TRANSZPARENCIA

A különböző típusú üzletek különböző igényeket fogalmaznak meg szükségletként. Abban mindenki egyetért, hogy egy üzlet főbejáratának általában hívogatónak, transzparensnek kell lennie, mert ez a kivitel egyszerre nyújt szabad betekintést az üzlet belsejébe, amíg a bentiek számára világosságot, a természet-közeliség érzetét biztosítja. E kritériumoknak a hatalmas üvegfelületekkel ellátott automata ajtók tökéletesen megfelelnek.

 

HIGIÉNIA

Sokak számára lényeges, hogy ne kelljen kézzel érinteniük lehetőleg semmit, amit más előttük megfoghatott. így a mozgásérzékelőkkel ellátott nyílászárók észrevétlenül – az emberek tudatalattijában is – pozitív nyomot hagynak.

 

BIZTONSÁG

Mivel minden record ajtó biztonsági üveggel készül – az alapvető védelem automatikusan adott. Természetesen a biztonság az üvegválasztással, utólagos láthatatlan fóliázással tovább fokozható, s éppúgy elérhető a fokozott UV-állóság is, ami az épületen belüli anyagok fáradását gátolhatja meg. Ha pedig padlósínt is kér az ajtóhoz, akkor a klasszikus – befeszítéses betörések szinte teljes egészében meggátolhatók – járulékos eredményként pedig az ajtó alatti működési hézag is eltűntethető.

 

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Az automata ajtók kezelője lezárható, így egy nyári légkondicionált, vagy téli fűtési szezonban kizárható az alkalmazottak számára sokszor nem olyan fontossággal kezelt nyitott ajtók kérdése. Biztosan tudja, hogy milyen súlyos ezer forintokban mérhető mindössze egyetlen „túlszellőztetett” nap költségigénye is. Ha pedig ez rendszeres, akkor akár egy-egy alkalmazott fizetésének tekintélyes részével is megegyezhet a költségmegtakarítás. Amennyiben pedig van elég hely a bejáratnál egy szélfogó kialakítására, úgy az azzal elérhető energia-megtakarítás azonnali, jól érezhető különbséget tud eredményezni. Ha az Ön számára fontos a ZÖLD gondolkodás és az ezzel együtt járó költségcsökkentés, akkor az automata ajtó az ideális választása.

 

HŐ – ÉS FÜSTELVEZETÉS

Amennyiben az Ön üzletében hő- és füstelvezető rendszer, vagy csak akár tűzjelző rendszer működik, úgy az automata ajtókkal elérhető, hogy az esetek több mint 95%-ában a füst által okozott tragédiák esélye szinte a nullára redukálódjon. Mivel minden record ajtó saját akkumulátorral rendelkezik, így egy ilyen rendszerre kötés esetén a füst automatikusan távozik. (Az ajtók nyitása természetesen az éjszakai zárás után előálló tűz, vagy téves riasztáskor kizárható.)

 

SZABÁLYOZOTT NYITÁS

Mivel az ajtók bármivel – így távirányítóval is – vezérelhetők, használatukkal korlátozhatjuk üzleten belül a vevők, vagy akár saját kollégáink mozgását, s azokat nemcsak nyithatjuk, hanem zárhatjuk (akár távolról is) egy esetleges, hirtelen fellépő probléma, például lopás alkalmával.

 

MEGBÍZHATÓSÁG

Minőségünket talán leginkább a nagyobb referenciáink – pl. TESCO, LIDL, ALDI, AUCHAN, CBA, OBI, STOP-SHOP, PARK CENTER, K&H Bank, Volksbank – mutatják, ahol ajtóink közül sok a napi 2-3.000 nyitásszámot is eléri. Amennyiben az Ön üzletének forgalma ennél kisebb, úgy biztos lehet abban, hogy az ajtók élettartama igen hosszú (akár 12-15 év) is lehet.

record STA 20
record STA 20
record THERMCORD
record THERMCORD
record TOS 20
record TOS 20
record K 41
record K 41
record FTA 20
record FTA 20
record PST 20
record PST 20