record STA 22

biztos megoldás a különösen nehéz helyzetben

A robusztus STA 22 automata ajtó különösen alkalmas speciális bejáratok és nehéz ajtószárnyak megmozgatására. A hajtástechnika különösen stabil és megbízható, az automata ajtók piacán meghatározó szerepét évek óta sikeresen őrzi. Az STA 22 automata tolóajtó ideális megoldás a nagyméretű nyílásokra tervezett ajtók hatékony, biztonságos lezárásához.

Klasszikus egy- és kétoldalas tolóajtóink minden területen megtalálhatók, ahol automata ajtót használnak. Nyílásszélességük 800 – 3.000mm közötti. Legerősebb változataik 1 x 200, ill. 2 x 150 kg ajtószárny terhelést is kibírnak.

Jellemzők

A record System 20 szolgáltatja az automata ajtó vezérlésének alapját. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan széles termékskálát kínáljunk a piacon, amelynek minden eleme erre a rendszerre épül és ugyanazokat az alkatrészeket tartalmazza, hogy minden egyéni igényt kielégítsen.

Az eredmény gyorsabb összeszerelés, valamint alacsonyabb üzemeltetési és fenntartási költségek. A record system 20 megfelel a gépekről szóló 2006/42/EG irányelvnek és teljesíti a DIN 18650 szerinti előírás vonatkozó nemzeti és nemzetközi alapfeltételeit, de természetesen kielégíti az új szabványok előírásait is.

Design

A record system 20 rendszer 20mm széles alumínium ajtóprofillal, max. 10mm-es nem hőszigetelő üveggel, vagy 32mm-es ajtóprofillal és max. 24mm-es hőszigetelő üveggel áll rendelkezésre, hogy a lehető legjobb átláthatóságot nyújtsa. Más gyártmányú profilrendszerből is készülhetnek az ajtószárnyak, melyek maximális vastagsága 65mm lehet. A profilok és a meghajtó fedél eloxálható, vagy RAL színekben porszórással festhető.

A meghajtó egység, normál DUO (dupla motoros) és RED (redundáns) változatban, 108 és 150mm-es operátor magassággal rendelhető, míg a különösen nehéz ajtószárnyakra tervezett STA 22 200mm-es meghajtási magasságot igényel.

A meghajtó egység alapvetően önhordó, szerelhető portálra vagy falra is, illetve a mennyezethez rögzített verzió is megoldható

Mehanika

A record automata ajtók leglenyűgözőbb jellemzője a hosszú évekig megmaradó rendkívül alacsony zajszint. A rövid bordásszíjak, kopásgátlóval ellátott, alacsony zajszintű, rendkívüli teherbírású görgők, az akusztikailag függetlenített futósínek, a golyóscsapágyas szíjtárcsák és a speciálisan kifejlesztett vezető profilokkal felszerelt ajtószárny vezetők mind-mind hozzájárulnak a kivételesen csendes ajtónyitáshoz.

Elektronika

A record system 20 alkatrészei – a speciális, saját fejlesztésű vezérlésnek és saját gyártású alkotóelemeknek köszönhetően – interaktívan kommunikálnak egymással, amely többek közt az üzembiztonságot és megbízhatóságot is növeli. A meghajtó, az érzékelők és a kezelő egység állandó kommunikációja lehetővé teszi az alkatrészek állapotának folyamatos nyomon követését. Az ajtókat irányíthatjuk háttérvilágított magyar nyelven kommunikáló és felhasználóbarát menü-navigációval rendelkező elektronikus kezelőegységgel, melyhez alap tudásként kódzáras, vagy – igény szerint – kulcsos lezárási lehetőség is választható.

Meghajtó adatai

  record D-STA 22 record E-STA 22
Oldalrészek nélkül (mélység x magasság) 160 x 200 mm 160 x 200 mm
Oldalrészekkel (mélység x magasság) 197 x 200 mm 197 x 200 mm

Általános műszaki jellemzők

Nyílászélesség (A) 800 – 3 000 mm 800 – 3 000 mm
Az átjáró magasságának belmérete (G) 3 000 mm 3 000 mm
A tartóelem hossza (F) min. 2A + 100 mm min. 2A + 50 mm
Teljes magasság J G + 200 mm G + 200 mm
Az ajtószárnyak súlya DUO/RED 2 x 200 kg 1 x 250 kg
Névleges feszültség 230 V AC / 50 Hz 230 V AC / 50 Hz
Névleges teljesítmény 120 W 120 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 25 W 25 W

Üzemi feltételek

Környezeti hőmérséklet –15 °C to +50 °C –15 °C to +50 °C
Páratartalom up to 85 % rel. humidity, non-condensing up to 85 % rel. humidity, non-condensing

References

Referenciák – The Dolder Grand, Zurich (Switzerland)
Referenciák – The Dolder Grand, Zurich (Switzerland)
Olvass tovább
Referenciák – Aston Martin Bemutató terem - Anglia, Newcastle
Referenciák – Aston Martin Bemutató terem - Anglia, Newcastle
Olvass tovább