record K 21

kétszárnyú forgóajtó beépített automata tolóajtóval és két vitrinnel

A record 21 K egy kétszárnyú forgóajtó, amely elsősorban önműködő középső tolóajtóval vagy adott esetben lengőajtókkal érkezik. Vitrinekkel, vízhatlan tetőszerkezettel vagy levegő-függönnyel Ön számos lehetőség és kivitelezés között választhat.

 

 

A belső átmérő az ügyfél által választható, a maximális átmenő forgalom akár 80 személy is lehet percenként; a modell egyaránt alkalmas a kerekesszéket használók és a bevásárlókocsik számára.

A standard modell egy beépített automata tolóajtóval és két vitrinnel van felszerelve, de rendelhető fix szegmenssel és integrált kétirányú lengőajtóval is vitrin nélkül. A record 21 K modell egyedülálló biztonsági szabványoknak felel meg, a sugárirányban sikló szárnyainak köszönhetően. Különösen vonzó a kupolaszerkezet kompakt konstrukciója, amely mindössze 330 mm magas. A record K 21 bármilyen színösszeállításban, valamint réz, alumínium, rozsdamentes acél, vagy akár üveg felülettel is elérhető. A gyárilag beépített kapcsolható vezérlés csökkenti a forgóajtó sebességét, alkalmassá téve a használatát a fogyatékkal élők számára is.

Használat és előnyök

  • megakadályozza a légáramlást, a piszok és a por bejutását
  • akadálytalan hozzáférést nyújt a gyalogosok számára
  • alacsony zajszint
  • optimális energiamegtakarítás 

Bármely RAL színben porszórással festve, eloxált vagy kizárólagos üveg kivitelben elérhető, amely különösen esztétikus, átlátszó megjelenést nyújt. Annak érdekében, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a kerekesszékkel közlekedők és a járásképtelenek számára, a record forgóajtó egy kapcsolható vezérléssel is felszerelhető, amely csökkenti annak sebességét. Szintén példaértékű a magas szintű biztonság, amely az összes record ajtórendszer jellemzője. A forgóajtóink mind hivatalos TÜV minősítéssel bírnak. Minden ajtó menekülési útvonalként használható és további menekülési segítségként is szolgál.

Általános műszaki jellemzők

  record K 21
Az átjáró magasságának belmérete (G) 2000 – 3000 mm mm
Belső átmérő (U) 3600, 4200, 4800, 5400 mm, other sizes available on request mm
Külső átmérő (Q) U + 52 mm mm
Nyílásszélesség (LB) U + 258 mm mm
Áramfogyasztás 1000 Watt (Ø 3600 mm); 1600 Watt (Ø 5400 mm)
Meghajtás 2 – 4 synchronized DC motors

Üzemi feltételek

Környezeti hőmérséklet –15°C (45°F) up to +50°C (105°F)
Páratartalom up to 85 % relative Humidity
Védettségi fokozat IP 20

Üzembiztonság

Ezen szabványoknak felel meg DIN 18650

References