record FlipFlow WIDE

szélesebb beléptetőkapu egy pár automata ajtóval, érzékelőkkel és oldalvezetéssel

A record FlipFlow magas szintű biztonságot nyújt az alkalmazások széles körében. A felhasználóbarát, egyirányú forgalmú biztonsági rendszer nagy átmenő forgalmat képes kiszolgálni anélkül, hogy veszélyeztetné az ellenőrzött beléptetést.

 

Hatékony áramlásszabályozás - nagy mennyiségű átmenő teljesítmény

  • Megakadályozza az átjutást a nem biztonságos oldalról a biztonságos oldalra.
  • Ideális poggyászkiadást, vámkilépést követően, illetve használható biztonságos sürgősségi kilépési nyílásként.
  • Egyszerű és gazdaságos hozzáférést korlátozó rendszer közepes biztonsági követelményekhez.

Fejlett észlelési és ellenőrzési technológiával, integrált funkcionális és megbízható korlátozó elemekkel, a FlipFlow biztonságot és védelmet nyújt praktikus, moduláris kialakítás mellett. A nem tolakodó stílus nem akadályozza a gyalogosok áramlását. A szerkezeti kialakítás robusztus, könnyen karbantartható. Biztosítja a kívánt szintű biztonságot és védelmet, egyúttal felhasználóbarát és könnyen karbantartható.

A FlipFlow hozzáadott értékkel bír az ön berendezésére, megbízható és fenntartható teljesítményt, ugyanakkor diszkrét, de biztos védelmet és biztonságot kínál. Lehetővé teszi a biztonsági személyzet átcsoportosítását.

Rendkívül nagy áteresztőképességet igénylő berendezések esetében több egység helyezhető el egymás mellett a nagy volumenű gyalogos áramlás kezelése érdekében. Minden egyes FlipFlow külön szabályozható, így a nem használt egységek lezárhatóak és deaktiválhatóak a kisebb volumenű időszakokban.

 

References