record FlipFlow TWIN

üvegalagút 2 pár automata ajtóval és intelligens érzékelőkkel

A record FlipFlow magas szintű biztonságot nyújt széles alkalmazási körben. A felhasználóbarát, egyirányú forgalmú biztonsági rendszer nagy átmenő forgalmat biztosít anélkül, hogy veszélyeztetné az ellenőrzött beléptetést.

 

Hatékony áramlásszabályozás - nagy mennyiségű átmenő teljesítmény

A record FlipFlow TWIN / TRIPLE változata biztosítja a legmagasabb biztonsági szintet egy sor infravörös érzékelő, valamint térfogati felderítés felhasználásával a jogosulatlan belépés megakadályozása érdekében. Az érzékelő rendszer az ajtórendszer belsejét is ellenőrzi a folyosón hagyott vagy átengedett tárgyak jelenlétének kimutatására.

  • Biztosítja a gyalogosok (utasok) hatékony áramlását egy irányba, megakadályozva illetéktelen személyek visszatérését vagy belépését a nem biztonságos oldalról.
  • Opcionális funkció: a belső tér őrzése annak megakadályozására, hogy tárgyak kerüljenek át a biztonságos oldalra, illetve a folyosón hagyott tárgyak felismerése.
  • Hatékony korlát külön a biztonságos és a nem biztonságos területeken. Határként a lég-oldal és a szárazföldi oldal között, valamint átmeneti területek és biztonsági zónák között.
  • Magas biztonsági, hozzáférést-korlátozó rendszer maximális biztonsági funkciókkal. Kompakt és átlátható kivitel, könnyen megközelíthető a fogyatékkal élő emberek számára.

Fejlett észlelési és ellenőrzési technológiával, integrált funkcionális és megbízható korlátozó elemekkel, a FlipFlow biztonságot és védelmet nyújt praktikus, moduláris kialakítás mellett. A nem tolakodó stílus nem akadályozza a gyalogos áramlást. A szerkezeti kialakítás robusztus, könnyen karbantartható. Biztosítja a kívánt szintű biztonságot és védelmet, egyúttal felhasználóbarát és könnyen karbantartható.

A FlipFlow hozzáadott értékkel bír az ön berendezésére, megbízható és fenntartható teljesítményt, ugyanakkor diszkrét, de biztos védelmet és biztonságot kínál. Lehetővé teszi a biztonsági személyzet átcsoportosítását.

Rendkívül nagy áteresztőképességet igénylő berendezések esetében több egység helyezhető el egymás mellett a gyalogos áramlás nagy mennyiségének kezelése érdekében. Minden egyes FlipFlow külön szabályozható, így a nem használt egységek lezárhatóak és deaktiválhatóak a kisebb volumenű időszakokban.

References