record FlipFlow SINGLE

üvegalagút egy pár automata ajtóval és intelligens érzékelőkkel

A record FlipFlow magas szintű biztonságot nyújt széles alkalmazási körben. A felhasználóbarát, egyirányú forgalmú biztonsági rendszer nagy átmenő forgalmat képes kezelni anélkül, hogy veszélyeztetné az ellenőrzött beléptetést.

 

Hatékony áramlásszabályozás - nagy mennyiségű átmenő teljesítmény

  • A gyalogos áramlást az egyik irányba csatornázza hatékony visszatérés-gátlási funkció mellett. Opcionálisan statikus objektumészlelést biztosít az alagútban.
  • Hatékony korlát a biztonságos és nem biztonságos területek szétválasztására; például határként a lég-oldal és a szárazföldi oldal között.
  • Hatékony és gazdaságos, hozzáférést-korlátozó rendszer magas biztonsági funkciókkal. Kompakt és átlátható kivitel, könnyen megközelíthető a fogyatékkal élő emberek számára.

Fejlett észlelési és ellenőrzési technológiával, integrált funkcionális és megbízható korlátozó elemekkel, a FlipFlow biztonságot és védelmet nyújt praktikus, moduláris kialakítás mellett. A nem tolakodó stílus nem akadályozza a gyalogos áramlást. A szerkezeti kialakítás robusztus, könnyen karbantartható. Biztosítja a kívánt szintű biztonságot és védelmet, egyúttal felhasználóbarát és könnyen karbantartható.

A FlipFlow hozzáadott értékkel bír az ön berendezésére, megbízható és fenntartható teljesítményt, ugyanakkor diszkrét, de biztos védelmet és biztonságot kínál. Lehetővé teszi a biztonsági személyzet átcsoportosítását.

Rendkívül nagy áteresztőképességet igénylő berendezések esetében több egység helyezhető el egymás mellett a nagy volumenű gyalogos áramlás kezelése érdekében. Minden egyes FlipFlow külön szabályozható, így a nem használt egységek lezárhatóak és deaktiválhatóak a kisebb volumenű időszakokban.

References