record SSK

kulcsos nyitási lehetőség

Csakúgy, mint a lakásajtajánál otthon, kulccsal működtetett kapcsolat is lehetővé teheti az automatikus ajtó használatát. A kulcs elfordítása felülír minden korábban elmentett működési módot és azonnal kinyitja az ajtót. Ily módon, a boltosok is hozzáférhetnek az üzletükhöz reggel, anélkül, hogy aggódniuk kellene az időzítők miatt vagy külön ajtót kellene hátul használniuk.

A record SSK tökéletesen ötvözi az automata ajtórendszerek kényelmét az emelt szintű betörésvédelemmel, mint a record többpontos zárral vagy a record SAFECORD RC 2 és record THERMCORD RC 2 automatikus betörésbiztos ajtómodellekkel. Ez a nehezen hozzáférhető, piszkos és elavulttá vált padlózárakat a múltba száműzi.

A record SSK szinte bármilyen helyre felszerelhető az épületen belül vagy kívül. Továbbá két, kulccsal működtetett kapcsoló áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a késleltetési idők beállítását. Ez kényelmessé és praktikussá teszi a belülről való zárást. Csak fordítsa el a kulcsot és az ajtó ismét kinyílik, elég időt hagyva Önnek, hogy felvegye a táskáját és az autó kulcsait az asztalról; az ajtó becsukódik és záródik Ön mögött, amíg ki nem nyitja újra a következő reggel.

Elérhető felületre szerelt vagy süllyesztett változatban is.

References