Étterem, Vendéglátás

„Tegye vonzóvá és esztétikussá éttermének, vendéglátóipari egységének bejáratát!”

A record automata ajtók számos előnnyel bírnak az étterem tulajdonosok számára is.

Külön-külön is komoly értéket képviselnek, együttes előnyeik azonban mind anyagi, mind üzleti szempontból kiemelt fontosságúak lehetnek. Felsorolunk néhányat az előnyökből.  Ezek közül eldöntheti, hogy melyiket szeretné élvezni, s melyiknél gondolja úgy, hogy az nem lényeges az Ön üzlete szempontjából.

 

TRANSZPARENCIA

Gondolta volna, hogy a bejárat – mindösszesen a kialakításától függően – lehet vendégcsalogató, vagy éppen riasztó is? A record automata ajtói azáltal teszik vonzóvá az Ön éttermét, hogy teljes felületükön szabad betekintést engednek az helyiség miliőjébe. A hatalmas üvegfelületekkel ellátott ajtók, ha kell, akkor csillogó-, ha kell, akkor szolid eleganciát tudnak sugallni a belépő vendégek számára.

 

SOKOLDALÚSÁG

Ajtóinkhoz hasonlóan szolgáltatásaink is igen sokoldalúak, annak érdekében, hogy intézményre szabott ajánlatokkal segíthessük a beruházót. Az egyéni igényekre szabott ajtó kiválasztását követően vállaljuk az ajtó mellett és fölött esetleg szükséges portálszerkezet elkészítését, sőt, akár a kulcsrakész kivitelezést is! Mindig gyorsan reagálunk, s kollégáink hozzáállása sem hétköznapi. Ezek az előnyök mindig elérhetőek, így megbízóink számára a record név garancia a minőségre.

 

BIZTONSÁG

Mivel minden record ajtó biztonsági üveggel, vagy fix panelekkel, illetve rozsdamentes anyagból készül, az alapvető vagyonvédelem automatikusan adott. A jelenlegi svájci érzékelő-technológiának köszönhetően nincs olyan kialakítású tér, ahol ne lehetne szélsőséges esetben akár 20-30 cm-es pontossággal meghatározni az észlelési zónákat, kizárva azokat a területeket, ahonnan nem kívánunk érzékelni. Ezáltal az ajtó csak akkor nyit, ha kell és soha nem zár vissza, ha nem szabad.

 

SZABÁLYOZOTT NYITÁS

Egy étteremtulajdonosnak a helyiség bejáratának kialakításakor szem előtt kell tartania a vendégek komfortérzetének mielőbbi kialakítását, melyet a record automata ajtók alkalmazásával – az ajtón áthaladók kényelmének biztosításával egy időben – messzemenőkig biztosíthatunk. Ez nem csak a vendégtérben, de a pincérajtóknál is igaz. A gyorsan mozgó ajtók egyszerre szolgálhatnak a felszolgálók számára kényelemmel, illetve a szagok konyhából a vendégtérbe történő jutását is hatékonyan gátolják meg.

 

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A record automata ajtók gyors és energiatakarékos működésükkel megszüntetik a felesleges légáramlást, ezáltal csökkentik a fűtés ill. hűtés költségeit. Az ajtók fali kezelőegysége lezárható, így egy nyári légkondicionált, vagy téli fűtési szezonban kizárható az alkalmazottak számára sokszor nem olyan fontossággal kezelt nyitott ajtók kérdése. Biztosan tudja, hogy milyen súlyos ezer forintokban mérhető mindössze egyetlen „túlszellőztetett” nap költségigénye is. Ha pedig ez rendszeres, akkor akár egy-egy alkalmazott fizetésének tekintélyes részével is megegyezhet a költségmegtakarítás. Amennyiben pedig van elég hely a bejáratnál egy szélfogó kialakítására, úgy az azzal elérhető energiamegtakarítás azonnali, jól érezhető különbséget tud eredményezni. Ha az Ön számára fontos a ZÖLD gondolkodás és az ezzel együtt járó költségcsökkentés, akkor az automata ajtó az ideális választása.

record STA 20
record STA 20
record FTA 20
record FTA 20
record DFA 127 INVERSE
record DFA 127 INVERSE