Nyílóajtó automatika

record DFA 127 – az univerzális meghajtórendszer lengőajtókhoz

A record DFA 127 a lengőajtók automatizálásának univerzális meghajtórendszere. Karakterjegyei a kifinomult technológia, a kompakt design, és különösen a record legendásan sima, halk működése. Széleskörű alkalmazhatósága teljeskörű meghajtóvá teszi, amely igen különböző igényeket tud kielégíteni, legyen szó akár egy, akár kétszárnyú ajtóról. A sokoldalú felhasználhatósága teszi alkalmassá a szabad menekülési, valamint a hő-, és füstelvezető útvonalak biztosítására, vagy akár füst-, vagy tűzgátló ajtók telepítésére. A record DFA127típusú automatika elérhető mind felső, mind pedig padlóba süllyesztett hajtással.

 

Univerzális alkalmazhatóság

Univerzális jellemzőit nagyobb részben elektro-mechanikus kialakításának, kisebb részben pedig a moduláris designnak köszönheti. Amikor a meghajtómotor üzemel, folyamatosan megfeszíti a meghajtóházba integrált rugót. A záró mozgatás a rugó által tárolt energiát használja fel, amelyre szükség esetén a motor szintén rásegít. A páratlan mechanikai kialakítás az ajtószárny nyitási terében még motoros rásegítés hiányában is optimális energiafelhasználást biztosít. Erre az ajtó végpontig tartó megbízható mozgatásához van szükség, például a huzat okozta ellenállás legyőzésére. Továbbá így felel meg a jelenlegi biztonsági előírások normáinak és szabványainak.

A record DFA 127 az EN4 és EN6 közötti mérettartományba eső ajtók működtetésére alkalmas. Az eltérő rugóerő-szükségletet a speciális állítócsavar segítségével a helyszínen gyorsan és pontosan be lehet állítani.

A részletek tekintetében ez a modell számos, további kifinomult jellemvonással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az előre definiált ajtótípusok gyors és egyszerű igazítását a helyi és országspecifikus körülményekhez.

record DFA 127 FULL POWER
record DFA 127 FULL POWER
record DFA 127 LOW ENERGY
record DFA 127 LOW ENERGY
record DFA 127 INVERSE
record DFA 127 INVERSE
record C 127
record C 127
record C 90 SU
record C 90 SU